VooPoo Vinci Mod Pod Kit

495,00 DKK

Indeholder
• Vinci Mod
• Vinci Pod (2ml)
• PnP-VM1 coil (0.3 ohm)
• PnP-VM4 coil (0.6ohm)
• USB-kabel
• Brugervejledning

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 495 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Vi må ikke længere vise billeder af de produkter vi sælger, dette er for at undgå at unge tiltrækkes af produkterne. Derfor skal du som forbruger aktivt vælge om du ønsker at blive eksponeret for billeder af vores produkter.

Tryk på knappen herunder for at få vist billeder på siden

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Voopoo’s Vinci Mod Pod Kit er lavet i et fantastisk flot design, der ligger perfekt i hånden. Moddet leverer, via den indbyggede GENE.AI-chip, et max output på 40W, som du kan styre via den flotte farveskærm. Herfra kan du bl.a. styre om du vil dampe manuelt eller automatisk – altså med eller uden brug af powerknappen. Vinci kommer med et indbygget batteri med en kapacitet på 1500mAh. Mod’et oplades via det medfølgende USB-kabel.

Vinci Pod’en kan indholde op til 2ml væske. Med pakken følger der PNP-coils på henholdsvis 0.3 ohm og 0.6ohm. Coils sættes i bunden i plug-n-play stil (heraf navnet PnP) og der påfyldes fra siden af af Pod’en. Alle andre Voopoo PNP-coils er desuden kompatible med Vinci. I bunden af Pod’en er der magneter så du let og bekvemt kan sætte den sammen med Vinci Mod’et. Du kan tilpasse dit sug ved at vende Pod’en 180 grader, da Pod’en udstyret med dual airflow.

Den smarte chip der sidder i Vinci, tilpasser e-cigaretten automatisk til den coil der sættes i. På den måde mindsker du risikoen for at din coil bliver brændt af.

Yderligere information

Farve

Carbon Fiber, Dazzling Green, Peacock, Space Gray