Voopoo Drag Max Kit

695,00 DKK

Kan kun købes online.

DRAG Max er en revolutionerende enhed med 2*18650 batteri (lader og batterier sælges separat) Maksimal 177W effekt leveret af GENE.FAN 2.0 chip.

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 695 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Voopoo Drag Max er én af de kraftigste kit der er i Voopoo familien og kan levere op til 177W. For at kunne levere det antal watt benytter moddet to eksterne batterier. Det kræver derfor ekstern lader og eksterne batterier.

Drag Max henvender sig til dem der ønsker store dampskyer, eller dem som kører på mere moderate watt, men foretrækker strøm til en hel dag eller mere.

Ydermere henvender Drag Max sig til dem, der ønsker aldrig at gå tør for strøm og kan se det praktiske i blot, at skifte til friske batterier og klare sig igennem dagen.

Anbefalingen af coils vil være fra 40-80W. Dette kan vi i Go-Smoke være behjælpelig med.

Voopoo Drag Max har let læseligt display hvor du kan se batteristatus, justere på watt samt se hvor mange sug du har taget i løbet af en dag.

Voopoo Drag Max er derfor et oplagt valg hvad enten du er ny damper og vil have et power monster der samtidigt kan drosles ned til fx sociale arrangementer.

Pakkens indhold:

1* Voopoo Drag Max mod
1* PnP pod 2ml
1* Pnp coil VM5 0,2 Ω
1* PnP coil VM6 0,14 Ω
1* USB-C kabel (KUN til softwareopdatering)
1* Manual

Yderligere information

Farve

Blå, Brun, Classic Black, Grå, Rød

Du kunne også være interesseret i...