VooPoo Argus Air

395,00 DKK

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 395 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Voopoo’s Argus Air Pod Kit er lavet i et lille lækkert design med læderbetrækning, der får den til at ligge umådeligt godt i hånden.

Pod Kittet yder et max output på 25W idet den har indbygget en GENE.AI-chip. Du kan styre dine indstillinger via den lille 0.54″ OLED farveskærm. Argus Air kommer med et indbygget batteri med en kapacitet på 900mAh, der oplades via det medfølgende USB-C kabel.

Argus Air Pod’en kan indholde max 2ml væske, og der medfølger to pods i pakken. Den ene pod kommer med en indbygget coil på 0.8 ohm (kan ikke skiftes), som er beregnet til at smides væk når den er færdigbrugt. Den anden pod kommer med en udskiftelig 0.6 ohm coil, og det er også disse pods du kan købe efterfølgende. Coils isættes fra bunden i plug-n-play stil og fyldes fra siden af af pod’en. Alle andre Voopoo coils er desuden kompatible med Argus Air, men det anbefales at bruge 0.6ohm eller derover. I bunden af Pod’en er der magneter som gør det let at forbinde pod med mod. Herudover er pod’en lavet med et dual airflow, der gør det let at tilpasse dit sug, blot ved dreje pod’en 180 grader. Det betyder at du både kan bruge den som mund-til-lunge eller direkte-lunge-sug alt efter hvilken coil der sættes i pod’en.

Dette er en festlig lille sag som ikke fylder det vilde og kan tilpasses alle. Du kan vælge at aktivere batteriet enten ved sug eller på knappen i indstillingerne.

Yderligere information

Farve

Classic Black, Desert Camouflage, Vintage Brown, Vintage Grey