Kick Max Kit

250,00 DKK

Indhold
• 1 stk. KICK MAX
• 2 stk. 1,5 ml. POD
• 1 stk. USB-C kabel
• 1 stk. manual

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 250 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Kick Max er et meget populært pod system, som hurtigt har vokset sig stort i Danmark på grund af den store brugervenlighed.

Kick Max og pods er lavet til alle e-væsker og CBD e-væsker, hvilket giver rig mulighed for at dampe lige præcis dét, man lyster i denne model. Det kan også tage en højere VG procent end de 50% vi anbefaler – dette vil dog nedsætte levetiden på poden en smule.

E-cigaretten er bygget op omkring et pod-system, hvilket betyder at man simpelthen skifter hele væskebeholderen i stedet for at skulle bøvle med at skifte coil. Disse pods har en 1,6 ohm coil indeni, hvilket giver en dampmængde, der minder meget om en almindelig cigaret. Poden til Kick er bygget op om en keramisk coil. Det betyder, at man bruger en speciel form for keramik i stedet for vat til at suge væsken ind til coilen, hvilket giver en renere smag. Da det keramiske materiale har væsentlig større sugeevne end vat, kan man tage sin nye pod i brug bare 1 minut efter, at man har fyldt den med væske.

På den gamle Kick MTL krævede det ret meget masen for at få poden til at sidde rigtigt. På Kick Max er der et langt bedre system, hvor en magnet holder poden fast. Det gør det meget hurtigere og mindre besværligt når du skal skifte pod.

Selve e-cigaretten har et indbygget batteri på 400 mAh, 40% mere end den gamle Kick MTL – det giver væsentligt længere rygetid uden opladning. Kick Max kommer med den nye USB-C standard, så batteriet er fuldt opladet på omkring 20 minutter. På Kick Max er batteriindikatoren blevet flyttet ud på siden, så man rent faktisk kan se den, imens man damper. Indikatoren lyser, når der er strøm på og den er i brug, og lyset skifter til rødt, når det er tid til at lade op.

Kick Max er lavet til alle der damper – både nybegyndere og eksperter. E-cigaretten er nemlig så nem at bruge, at alle kan finde ud af det, men er også alsidig nok til, at eksperter vil sætte pris på den.

Yderligere information

Farve

Blå, Hvid, Rød, Sort

Producent

Kick