Joytech eGo AIO

250,00 DKK

Indhold
• 1 stk. batteri på 1500 mAh med indbygget tank
• 2 stk. coils 0,6 ohm (BF SS316)
• 1 stk. driptip
• 1 stk. USB-ladekabel
• 1 stk. Kvik-start brugsanvisning

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 250 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Vi må ikke længere vise billeder af de produkter vi sælger, dette er for at undgå at unge tiltrækkes af produkterne. Derfor skal du som forbruger aktivt vælge om du ønsker at blive eksponeret for billeder af vores produkter.

Tryk på knappen herunder for at få vist billeder på siden

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Her er markedets nemmeste og mest bruger venlige e-cigaret.

Joyetechs nye eGo AIO er med masser af nye smarte funktioner, den ideelle e-cigaret for dig der ønsker en god og simple e-cigaret, i elegant indpakning uden alt for mange tekniske spidsfindigheder.

På toppen af eGo AIO er tanken, som har et stort vindue, så du let kan følge med i din væske beholdning. Selve mundstykket er formet som en spiral indvendigt, hvilket minimerer risikoen for væske i munden og samtidig cirkulerer dampen, hvorved der opnås en kølende effekt.

E-cigaretten er desuden super simpel at genopfylde. Tryk ned på toppen, og drej hele topppen til af, og hæld derefter e-væske ned i det store hul i midten. Stop når max-stregen nås, og skru derefter toppen på.

Skal du skifte brænder er fremgangsmåden nogenlunde den samme: Skru toppen af og træk den op. Brænderen er fastmonteret på toppen, og kan skrues af, hvorefter en ny påsættes.

OBS! Når du skifter brænder, skal du huske at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen, for at suge væske ind i brænderen. Derefter skal e-cigaretten stå i 15 minutter, uden brug. På den måde undgår du risikoen for at brænde brænderen af.

Yderligere information

Farve

Rød/Hvid, Sort, Sort/Grå, Sort/Hvid, Sølv

Producent

Joytech