Joytech eGo AIO

250,00 DKK

Indhold
• 1 stk. batteri på 1500 mAh med indbygget tank
• 2 stk. coils 0,6 ohm (BF SS316)
• 1 stk. driptip
• 1 stk. USB-ladekabel
• 1 stk. Kvik-start brugsanvisning

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 250 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Her er markedets nemmeste og mest bruger venlige e-cigaret.

Joyetechs nye eGo AIO er med masser af nye smarte funktioner, den ideelle e-cigaret for dig der ønsker en god og simple e-cigaret, i elegant indpakning uden alt for mange tekniske spidsfindigheder.

På toppen af eGo AIO er tanken, som har et stort vindue, så du let kan følge med i din væske beholdning. Selve mundstykket er formet som en spiral indvendigt, hvilket minimerer risikoen for væske i munden og samtidig cirkulerer dampen, hvorved der opnås en kølende effekt.

E-cigaretten er desuden super simpel at genopfylde. Tryk ned på toppen, og drej hele topppen til af, og hæld derefter e-væske ned i det store hul i midten. Stop når max-stregen nås, og skru derefter toppen på.

Skal du skifte brænder er fremgangsmåden nogenlunde den samme: Skru toppen af og træk den op. Brænderen er fastmonteret på toppen, og kan skrues af, hvorefter en ny påsættes.

OBS! Når du skifter brænder, skal du huske at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen, for at suge væske ind i brænderen. Derefter skal e-cigaretten stå i 15 minutter, uden brug. På den måde undgår du risikoen for at brænde brænderen af.

Yderligere information

Farve

Rød/Hvid, Sort, Sort/Grå, Sort/Hvid, Sølv

Producent

Joytech