Joytech eGo AIO Jubi

250,00 DKK

Indhold
• 1 stk. batteri på 1500 mAh med indbygget tank
• 2 stk. 0,6 ohm brændere(BF SS316)
• 1 stk. driptip
• 1 stk. USB lade-kabel
• 1 stk. Kvik-start brugsanvisning

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 250 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Her er markedets nemmeste og mest bruger venlige e-cigaret – Nu i en jubilæumsudgave.

Joyetechs nye eGo AIO er med masser af nye smarte funktioner, den ideelle e-cigaret for dig der ønsker en god og simple e-cigaret, i elegant indpakning uden alt for mange tekniske spidsfindigheder.

Jubilæumsudgaven har blandt andet en helt en super fed effekt, der lyser tanken op når du trykker på knappen.

På toppen af eGo AIO er tanken, som har et stort vindue, så du let kan følge med i din væske beholdning. Selve mundstykket er formet som en spiral indvendigt, hvilket minimerer risikoen for væske i munden og samtidig cirkulerer dampen, hvorved der opnås en kølende effekt.

E-cigaretten er desuden super simpel at genopfylde. Tryk ned på toppen, og drej hele topppen til af, og hæld derefter e-væske ned i det store hul i midten. Stop når max-stregen nås, og skru derefter toppen på.

Skal du skifte brænder er fremgangsmåden nogenlunde den samme: Skru toppen af og træk den op. Brænderen er fastmonteret på toppen, og kan skrues af, hvorefter en ny påsættes.

OBS! Når du skifter brænder, skal du huske at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen, for at suge væske ind i brænderen. Derefter skal e-cigaretten stå i 15 minutter, uden brug. På den måde undgår du risikoen for at brænde brænderen af.

Yderligere information

Farve

Grå, Rød/Hvid, Sort

Producent

Joytech