Eleaf Pico 25 Kit

595,00 DKK

• 1 stk Eleaf – Istick Pico 25 (batteri medfølger ikke)
• 1 stk Ello tank (2,0ml)
• 1 stk HW1 coil 0,2 ohm
• 1 stk HW2 coil 0,3 ohm
• 1 stk USB kabel
• 1 stk ekstra mundstykke
• 1 stk manualer
• Diverse reservedele

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 595 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Brand:

Beskrivelse

Istick Pico 25, er navngivet efter bredden på e-cigaretten, som er på hele 25mm. Den passer perfekt til den medfølgende Ello 2ml tank, som har samme bredde. Dette MOD bliver leveret med et 0,91″ let læseligt display, der gør det nemt hele tiden at overvåge, hvor meget batteri man har tilbage, eller hvor mange watt e-cigaretten bruger. Derudover holder displayet dig orienteret om hvor mange sug du har taget, hvor mange ampere man trækker på batteriet og hvor lange sug der tages af cigaretten.

Med i Kitet følger en Ello Mini-tank, som har en kapacitet på 2ml. Tanken har et topfyldningssystem, hvor man blot skal skubbe toppen til side for at få adgang til tanken. Det gør det utroligt nemt og hurtigt at fylde væske på tanken. Tanken understøtter desuden de nye HW coils, som kommer i flere forskellige udgaver. Derudover har tanken et justerbart airflow, som sidder i bunden.

Som noget nyt er denne nye version af Eleaf iStick Pico udformet så der er plads til en større tank. Modellen har plads til 25mm-tanke, hvor den gamle maximalt kunne tage 22mm-tanke. Denne forbedring gør dette MOD meget mere alsidigt, så du kan benytte et meget større udvalg af tanke.

Eleaf Ello tanken er også 25mm og sidder derfor rigtigt flot på MOD’et, helt fladt med kanten og bunden. Gevindet er et normalt 510 gevind som velkendt fra stort set alle andre MODs, der gør det muligt at sætte stort alle tanke på, uden at du skal bruge en adapter.

Yderligere information

Farve

Grøn/Hvid, Sort, Sort/Rød, Sort/Sølv

Producent

Eleaf