Eleaf HW-Serie Brændere

Fra

35,00 DKK

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 150 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt passer disse brændere i Eleaf iJust NexGen og Eleaf Ello tankene og SMOK TFV8 Baby Beast.

HW1-brænderen er lavet til at levere den perfekte blanding af smag og damp. Brænderen producerer en rigtig fin mængde damp samtidigt med, at den laver en super lækker smag. Modstanden er på 0,2 ohm og fungerer bedst med ydelse mellem 50w og 65w, og maksimalt 80w. Opbygning er baseret på en cylinder med to brændere i. Dette giver mulighed for at suge rigeligt med væske ind i kammeret, og den fungerer derfor til alle væsketykkelser.

HW1 brænderen er lavet af SS316L-tråd, der giver mulighed for både temperaturstyring og watt-regulering.

Vælger du HW2-brænderen får du masser af smag og en fin mængde damp. Denne brænder kan ikke producere ligeså meget damp som HW3-udgaven, men giver til gengæld en bedre smag. Den fungerer derfor bedst mellem 45w og 60w, men kan bruges helt op til 70W. Brænderen er bygget op med 2 cylindere med en brænder i hver, og giver derfor en super lækker smag og en god mængde damp. Brænderen er produceret af kanthal-tråd og kan derfor ikke temperaturstyres.

HW-M og HW-N er begge bygget som single-brændere – dog en anden type end de almindelige HW-brænder. Konstruktion er lavet af et kanthal-net, som er viklet rundt om vattet. Dette får smagen op på helt nye højder, samtidigt med, at produktionen af damp stadigvæk er skyhøj.  producenten anbefaler at ydelsen placers mellem 70w og 80w når man anvender HW-M. Benytter du modellen HW-N anbefales en ydelse mellem 65w og 75. HW-M og HW-N er oprindeligt designet til ELLO Duro-tanken, men er også kompatibel med andre ELLO tanke (almindelige HW brændere anbefales stadig til iJust Nexgen).

Yderligere information

Modstand i Ω (Ohm)

HW-M 0,15, HW-N 0,2, HW1 0,2, HW2 0,3

Mulighed for Mængderabat

1 stk., 5 stk.