Aspire PockeX

295,00 DKK

• 1 stk. Aspire – PockeX AIO
• 1 stk. Forudinstalleret 0,6ohm 316L SS PockeX Coil
• 1 stk. Ekstra 0,6ohm 316L SS PockeX Coil
• 1 stk. Micro USB, 1 stk. Brugervejledning

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 295 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Vi må ikke længere vise billeder af de produkter vi sælger, dette er for at undgå at unge tiltrækkes af produkterne. Derfor skal du som forbruger aktivt vælge om du ønsker at blive eksponeret for billeder af vores produkter.

Tryk på knappen herunder for at få vist billeder på siden

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

PockeX er velegnet til nybegynderen – det er en nem og brugervenlig e-cigaret, som giver god smag og damp. Med et batteri på hele 1500mAh, er den skabt til at holde strøm en hel dag ved normal brug.

PockeX er en diskret, lavprofil subohm e-cigaret fra Aspire, som tilbyder en god mængde damp til den normale bruger. E-cigaretten bruger et af de nye U-Tech 0,6 Ohms coils. PockeX er ikke mere end 12 cm høj og mindre end 2 cm i bredden.

Modellen er en “All In One” (alt i en), så med denne e-cigaret får du en komplet e-cigaret med batteri 1500mAh og 2ml tank samlet i en enhed. PockeX er en af ​​de korteste all-in-one-modeller der findes på det danske marked, men selvom den meget lille og kompakte størrelse, leverer den stadig en god mængde damp og smag. Samtidig er e-cigaretten bygget med topfyld funktion, der gør det nemmere og hurtigere at fylde e-juice i tanken og udskifte coil/brænder.

Hver gang man skifter en brænder/coil i sin e-cigaret, anbefaler vi at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen, for at suge væske ind i brænderen, derefter skal e-cigaretten stå i 15 min, uden brug.

Yderligere information

Farve

Blå, Hvid, Regnbue, Rose, Sølv

Producent

Aspire