Aspire K3 Tank

150,00 DKK

• 1 stk Aspire K3 tank
• 1 stk 1,8 ohm coil monteret

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 150 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Vi må ikke længere vise billeder af de produkter vi sælger, dette er for at undgå at unge tiltrækkes af produkterne. Derfor skal du som forbruger aktivt vælge om du ønsker at blive eksponeret for billeder af vores produkter.

Tryk på knappen herunder for at få vist billeder på siden

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

K3 tanken har en kapacitet på 2 ml væske, som overholder den nye lovgivning. Produktet her er anmeldt til salg hos Sikkerhedsstyrelsen og må derfor sælges lovligt i Danmark.

For at fylde tanken vender man den på hovedet, skruer bunden af og hælder væske ned langs siden, hvorefter man skruer bunden på igen. For at skifte coilen er det stort set det samme. Man starter med at skrue bunden af, derefter skruer man coilen ud, skruer en ny i og skruer bunden på igen. Denne tank har et 510 gevind, hvilket betyder, at den også kan bruges til andre batterier med 510 gevind. Aspire K3 tanken bruger samme coils som en Aspire Nautilus og derfor er de nemme at skaffe, og holder super godt! Disse coils fåes både i 0,7 ohm, 1,6 ohm og 1,8 ohm, som alle er TPD godkendte, hvilket betyder, at man kan blive ved med at købe denne tank i lang tid. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle e-cigaretter, der kan fungere med 0,7 ohm coilen, fordi den har en meget lav modstand.

Yderligere information

Farve

Sort, Sølv