Aspire K3 Kit

395,00 DKK

Indhold
• 1 stk. Aspire K3 batteri (1200 mAh)
• 1 stk. Aspire K3 tank (2 ml)
• 2 stk. 1,8 ohm coils (1 installeret)
• 1 stk. Micro USB kabel

Levering 1-2 hverdage.

Ryd

Tjen op til 395 GoCoins med en kundekonto. Opret her

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Dette kit fra Aspire er målrettet begynderen.

Mængden af damp minder meget om en almindelig cigaret, og suget er også nogenlunde det samme. Du skal altså ikke forvente at lave store skyer med denne e-cigaret, men den er det perfekte alternativ til de almindelige tobakscigaretter. Batteri er på 1200 mAh, hvilket er nok til normalt forbrug. Modstanden er høj, og derfor bruger den ikke særligt meget strøm – batteriet holder derfor typisk en hel dag. Skulle uheldet være ude, og du løber tør for strøm, kan du lade e-cigaretten op mens du bruger den. Batteriet bliver opladet ved hjælp af Micro-USB, som sidder i bunden af batteriet.

Inden du begynder at bruge e-cigaretten, skal du først låse batteriet op ved at trykke 5 hurtige gange på knappen. Vil du gerne låse batteriet igen, kan dette også gøres igen ved 5 hurtige klik på knappen. Det er en god idé at låse batteriet, før e-cigaretten kommes i lommen eller tasken, så den ikke ved et uheld ltændes.

Batteriet i Aspire K3 er ikke kompatibel med subohm coils.

Tanken har en kapacitet på 2 ml væske, hvilket overholder den nyeste lovgivning. Produktet her er anmeldt til salg hos Sikkerhedsstyrelsen og må derfor sælges lovligt i Danmark.

For at fylde tanken vendes e-cigaretten på hovedet, bunden skrues af, og der hældes væske ned langs siden, og så på med låget igen.

Skal du skifte coilen er fremgangsmåden stort set den samme som påfyldning af tanken. Start med at skrue bunden af, skru coilen ud,  og skru så en ny i og på med bunden igen.

Tanken har et 510 gevind, hvilket vil sige, at den også kan bruges til andre batterier med 510 gevind. Aspire K3 tanken bruger samme coils som en Aspire Nautilus og derfor er de nemme at skaffe, og holder super godt!

Yderligere information

Farve

Lyserød, Sort

Producent

Aspire