Tanke

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser alle 10 resultater

Tanke til din e cigaret

Du er måske støt på ordet clearomizer når du har kigget på e cigaretter og tanke. Tankene kaldes også clearomizer eller mizers. Der findes utroligt mange forskellige tanke som har forskellige priser, farver,filtreringer og selvfølgelig mærker. Det er vigtigt at du som e cigaret bruger finder en tank der lever til dine forventninger og opfylder de krav du måtte have. Vores klare anbefaling er at du vælger en tank som passer dit behov, det vil sige en tank med den rette kvalitet og kapacitet. Skulle der være noget som er uklart omkring tanke eller skulle du have spørgsmål/bekymringer, så tag gerne kontakt til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig og guide dig i den rigtige retning alt efter dine behov.

Hvilket mærke skal du vælge til din tank?

Der findes et stort antal tanke på markedet i dag. Hos Gosmoke.dk har vi valgt et relativt lille sortiment, men samlet de mærker som har den højeste kvalitet til en rigtig god pris. Hos os finder du blandt andet Joytech, Apire og SMOK. For mange e cigaret brugere er det primært selve e cigaretten de går op i, men da tanken er en vital del af oplevelsen er det vigtigt du vælger den rette efter dine behov. Vi sørger for at hjælpe dig igennem beslutningsprocessen og giver dig den bedste vejledning med på vejen. Husk når du vælger din tank at du samtidig skal tænke på hvilken e cigaret du bruger og om de passer sammen.

Husk at vælge en tank i den rigtige størrelse

I Europa er det kun tilladt at bruge en tank med en max kapacitet på 2ml. Dog kan du finde forskellige størrelser og det er vigtigt at du vælger en tank i den rigtige størrelse. Du vil opleve at prisen er lidt lavere på de mindre tanke, hvilket går fint hånd i hånd med de normalt foretrækkes af dem som synes om de lidt mindre og diskrete e cigaretter. Med tiden har udviklingen af damp-teknologien givet mulighed for at frembringe mere damp. Samtidig, desto større tank du har, jo færre skal du fylde e væske på din e cigaret. Specielt Sub-ohm giver dig mulighed for at generere mere damp hvilken en stor del af e cigaret forbrugere er glade for, men igen så har alle brugere af e cigaretter forskellige præferencer og derfor er det også vigtigt du vælger den som passer dine behov bedst.

Tanke til Sub-ohm og mods

Mange af vores kunder har indenfor det sidste års tid opgraderet til Sub-ohm. Derfor har vi sikret os at vores tanke kan holde til den ekstra varme Sub-ohm genererer. Sub-ohms har normalt en større kapacitet (dog max 2 ml.). Det samme kan man sige gælder når vi snakker mods. Mods er nemme og meget ligetil, og derfor er de også blevet utrolig populære. Vores sortiment af mods er af højeste kvalitet ligesom vores tanke, og derfor kan du være rolig når hvis du er bekymret over om det hele kan fungere. Skulle du sidde inde med nogen spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os.