Startpakker

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser alle 9 resultater

Startpakker hos Gosmoke.dk

Hos Gosmoke.dk gør vi meget ud af at du som kunde har de bedste forudsætninger for at nyde din e cigaret. Derfor har vi valgt at samle forskellige e cigaret startpakker her i vores webshop. Vi har her samlet alt det du har brug for at komme godt i gang med din første e cigaret. I vores startpakker har vi sørget for du har det hele samlet. Du får i denne blandt andet din e cigaret, din coil, oplader til din e cigaret og selvfølgelig en bruger manual så du hele tiden har noget at forholde dig til. Dertil har du mulighed for at tilkøbe forskellige e cigaret mods. Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker, anbefaler vi dig at kigge på vores forskellige e cigaret startpakker. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at tage kontakt til os hvis du har nogen spørgsmål til hvordan du bedst kommer i gang. Den vigtigste grund til vi har valgt at sætte nogen e cigaret pakker sammen til dig, er at man som førstegangskunde måske godt kan være lidt i tvivl om hvad man har brug for, for at komme godt i gang med at nyde sin første e cigaret. Tilfælles for alle vores startpakker er at det er produkter af høj kvalitet til en pris som du ikke finder bedre andetsteds.

Hvorfor vælge en startpakke?

Som førstegangsbruger af e cigaretter kan det måske være svært for dig at finde ud af hvilken passer til dig og dine behov. Under hver startpakke kan du læse mere om hvad pakkerne indeholder. Fælles for dem alle er at du hurtigt kan komme i gang med at bruge din e cigaret, da alt er samlet i en pakke. Du har selvfølgelig altid mulighed for at vælge hvilken farve der passer dig bedst. Gosmoke.dk er en e cigaret butik i konstant udvikling, og derfor vil der løbende også komme flere startpakker med det nyeste indenfor e cigaretter. Vi sørger selvfølgelig også for du hurtigt modtager din startpakke, så du ikke skal gå alt for længe og vente på den. Er der nogen ting som du er i tvivl om i forhold til vores startpakker, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage kontakt til os og stille de spørgsmål som du måtte have. Sidst, men ikke mindst, så får du også en rigtig god pris på din e cigaret startpakke da vi har samlet det hele for dig og derfor har haft mulighed for at give en skarp pris på vores forskellige startpakker.

E væske til din e cigaret startpakke

Efter du har valgt din startpakke, skal du tænke over hvilken smag du kunne tænke dig at bruge med din e cigaret startpakke. Du skal tænke over at du skal finde en smag til din e cigaret som du forestiller dig du vil nyde mest. Hos Gosmoke.dk finder du mere end 100 forskellige e væsker. Du kan vælge imellem mange forskellige slags e væsker og smage. Nogen foretrækker en frisk smag, andre søde eller for eksempel lakrids smage. Vores anbefaling er at du prøver lidt forskellige e væsker og på den måde finder den der passer lige præcis dig og dine behov. Du har også muligheden for at blande dine e væsker og finde en helt unik smag. Smage og e væsker er et af de områder hvor vi modtager rigtig mange spørgsmål. Derfor sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig. Skulle du ikke have mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker, så ser vi gerne du sender os en e-mail eller ringe til os så vi kan hjælpe dig.

Få den bedst mulige start

Vi har i mere end 7 år hjulpet og guidet vores kunder til den bedst mulige oplevelse når det kommer til e cigaretter, e væsker, vape og alt muligt tilbehør. Vi gør alt for at du som kunde får den bedst mulige start og derfor har vi meget nøje udvalgt vores startpakker. Igennem vores produkter og vores kundeservice sørger vi for at du får den bedst mulige start. E cigaret startpakker kan være meget forskellige og derved også en udfordring for mange at finde den rigtige. Vi har derfor gjort det nemt, sikkert og ligetil for dig at finde en rigtig god startpakke. Oveni dette så har vi utrolig høj kvalitet på vores væske til e cigaretter og derved vil du opleve at kombinationen af disse vil sørge for du kommer til at nyde din nye e cigaret fra dag 1 af.

Husk at stille spørgsmål

Efter du har gjort din research og besluttet dig for en startpakke, så husk endelig at stil alle de spørgsmål du måtte have. Hos Gosmoke.dk har vi fokus på vores kunder og derfor er din tilfredshed også vores nummer 1 prioritet. Ræk ud til os, få stillet dine spørgsmål og husk at vi er her for at hjælpe dig hele vejen igennem processen og sørge dine behov bliver opfyldt.