Mods

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser alle 4 resultater

Hvad er mods?

Selve ordet (eller betegnelsen) Mod stammer faktisk bare ”modified device” som i bund og grund er et batteri som har et regulerbart output. Gennem de senere år har mods dog gået en rigtig positiv udvikling igennem, og med så mange andre ting er mod blevet synonym med stærke, regulerbare batterier. I dag vil du opleve at næsten samtlige mods er digitale og har en masse sikkerhedsfunktioner. De mest kendte e cigaret mods mærker, som vi selvfølgelig også har i vores webshop, er: SMOK, Vaporesso og Eleaf. Vores sortiment af Mods er af højeste kvalitet og vi prøver for så vidt muligt altid at have tilbud på vores Mods. Det er et område som er i rivende udvikling, og derfor vil vi også løbende holde vores webshop opdateret med det nyeste indenfor Mods.

En masse fordele ved at bruge Mods

Ved brugen af Mods åbner du faktisk op for en masse nye muligheder, da du vil opleve at batteritiden er bedre end på almindelige batterier. Kombinere du dette med en kraftigere tank på dit Mod vil du få en helt ny oplevelse end hvad du måske er vant til ved brug af almindelige batterier og tanke. Derfor kan du også roligt bruge Mods med kraftigere og stærkere coils eller faktisk Sub ohm udstyr, alt afhængigt af hvad dit behov er. Der findes flere fordele ved brugen af Mods. Skulle du være interesseret i at høre mere om dette, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport og høre mere.

Udviklingen af Mods

Udviklingen af Mods er går virkelig hurtigt i denne tid. Ligesom alt andet teknologi sker der en enorm udvikling, og med Mods vil du i fremtiden have mulighed for endnu flere fede features. Der går nok ikke så forfærdeligt længe inden vi ser muligheden for faktisk at styre din Mod via Bluetooth. Det vil sige du kan bruge din smartphone til at styre din Mods, for eksempel ved hjælp af stemmestyring. Der bliver udviklet Apps som vil give dig muligheden for at foretage ændringer i dine indstillinger og for eksempel se hvor meget batteri du har tilbage. En fordel ved dette er ikke kun at vi tit og ofte har vores mobiltelefon ved hånden, men også det ekstra store display som kan hjælpe dig.

Vores råd og vejledning ift. Mods

Som du har kunnet læse ovenfor, så er der en masse information omkring e cigaret mods og det kan måske godt virke lidt overvældende. Hos Gosmoke.dk er vi selvfølgelig klar over dette, og prøver hele tiden at guide og vejlede vores kunder. Ift. Mods så er det bedste at tænke på du skal have en Mod som passer dig og dine behov (og selvfølgelig sammen med dit andet tilbehør). Samtidig, så skal sikkerheden være i top og derfor har vi også valgt at være meget kræsne med vores sortiment. Skulle du brænde inde med bekymringer, spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så tag endelig fat i os og vi vil gøre alt det vi kan for at hjælpe. Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker, så sidder vi klar til at besvare e-mails samt tage imod opkald.