E væske

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser 1–12 af 18 resultater

Hvad er e væsker?

E væsker, også kaldet e juice eller dampvæske, er den smag som du fylder på din e cigaret. Mulighederne med e væsker er utallige og du har en masse forskellige muligheder når du skal finde ud af hvad der passer bedst til dine behov. Du kan finde e væsker med eller uden nikotin, og samtidig forskellige styrker. Hos Gosmoke.dk finder du mere end 100 forskellige varianter og smage, som alle er unikke. Udover de fundamentale ting som batterier og tanke, sælger vi selvfølgelig også væske til din e cigaret. Du finder kun e juice af højeste kvalitet og vi holder dagligt øje med udviklingen indenfor e væsker, og derved sikrer vi også kvaliteten samt smagen. Alle vores e væsker er produceret under sterile og kliniske forhold. Det er muligt at finde billige e juice og dyre, og det er dig som forbruger der skal tage en beslutning om hvad der er vigtigt for dig. Hvis du, som mange andre, har valgt at købe en af vores e cigaret startpakker, så er næste skridt at udvælge din favorit væske.

Hvad indeholder en e juice/ e væske?

Alle e væsker indeholder det man kalder naturlig nikotin. Det vil sige, udvundet nikotin i en ren form. Hver enkelt e væske har forskellige naturlige smagsstoffer, hvilket medfører at man som forbruger har utallige muligheder for at finde e juicer med forskellige smage. Rigtig mange af vores kunder spørg ind til hvad det rent faktisk er for nogen indholdsstoffer e juicer har i sig, det er nemlig ikke noget man hører om i sin hver dag. Det forholder sig sådan at mange af de tilsætningsstoffer som bliver brugt til e væsker faktisk er i rigtig mange forbrugsvarer som vi hver dag indtager i form af mad og drikke. Den eneste forskel er faktisk bare at vi som sådan ikke hører så meget om dem, da det er blevet en del af vores hverdag.

For at en e cigaret kan danne de dampe du udånder, kræver det at e væsken også indeholder det man kalder en væskebase, som består af to dele: Propylenglycol (PG samt Vegetabilsk Glycerin (VG). Forholdende kan her være forskellige (hvor mange % der er er PG og VG i din e væske). Hos Sundbygaard er der for eksempel en fordeling der hedder 50/50. Dette kan variere fra mærke til mærke. Skulle du være mere interesseret i at høre mere om specifikationer og lovgivningen indenfor e væsker, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Herunder finder du en kort oversigt over indholdet i en e væske:

• PG (Propylengglycol): PG er et godkendt levnedsmiddel som er gokendt i hele verden og bliver brugt som tilsætningsstof i fødevareindustrien.
• VG (Vegatabilsk Glycerol): VG er et stof som bliver udvundet af vegetabilsk fedt, hvilket betyder det er fedt udvundet fra planter. VG bliver tilsat i en e liquid da det er dette som udvikler den damp du udånder.
• Demineraliseret Vand: Naturligt postevand, uden noget tilsat.
• Naturlige Aromastoffer: Aromastofferne er det som giver dampen sin smag. Du finder også naturlige aromastoffer i mange forskellige fødevare.

Stort sortiment af forskellige smage

Hos Gosmoke.dk finder du et stort og bredt sortiment af forskellige e juicer. Du har i vores webshop mere end 100 forskellige smagsvarianter. Når du skal vælge din e væske skal du selvfølgelig vælge en smag som du kan lide. Forskellige mærker har forskellige twists af diverse smage, så den bedste måde at finde ud af hvad der passer lige præcis dig er at prøve lidt forskellige e væsker og se hvilken du bedst kan lide. Du kan vælge alt fra de helt søde smage, til friske, til e væsker med meget specifikke smage såsom lakrids eller mentol. Hos os vejleder og hjælper vi rigtig mange af vores kunder når de har spørgsmål omkring smagsvarianter. Diverse smage har også forskellige muligheder når det kommer til hvor meget nikotin du gerne vil have i din e væske (du har selvfølgelig også muligheden for at få de fleste smage uden nikotin). Vi har hos os valgt at inddele vores smage i følgende kategorier, hvor du selv kan gå på opdagelse:
• Frisk
• Frugt
• Lakrids
• Sødt
• Tobak
• Andet

Husk endeligt at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål omkring vores smagsvarianter, vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel også se vores store udvalg af tanke til e cigaretter.

Hvilken smag skal jeg så vælge?

Det er jo ”the million dollar question”. Hvilken e juice skal man vælge og hvordan finder man ud af hvad der passer bedst til ens behov. Som nævnt tidligere, så har vi alle forskellige præferencer og behov. Det er derfor vigtigt du tænker over hvilke smage du normalt kan lide. Skal det være sødt eller friskt? Kan du godt lide en stærk tobak eller mentol smag, eller hælder du måske mest til lakrids? Der er faktisk kun en måde at finde ud af det på, og det er ved at prøve sig frem. Med vores brede sortiment har du mulighed for at afprøve en masse forskellige smagsvarianter. Vores klare anbefaling, om du så er en erfaren bruger af e cigaretter eller nybegynder er at vælge det som du normalt bedst kan lide. Hvis du for eksempel bedst kan lide søde og smaske smage, er det her du skal starte. Når det er sagt, så er der rig mulighed for at prøve en masse forskellige smage af og finde den som passer dig og dine behov bedst.

Forskellige nikotin styrker til din e væske

Du har muligheden for at vælge forskellige nikotin styrker i din e juice. Når du skal vælge hvor meget nikotin din e væske skal indeholde, er det vigtigt du tænker på hvilken e cigaret du bruger. Hos Gosmoke.dk anbefaler vi for eksempel at vælge et forholdsvis lavt nikotin indhold hvis du ønsker meget damp. Grunden til dette er, jo mere damp din e cigaret giver dig, desto mere nikotin optager din krop fra din e juice. Vælger man alt for højt nikotin indhold, kombineret med meget rygning og en masse damp kan man risikere at få et nikotin chok. Herunder finder du de styrker som du kan vælge til din e cigaret:
• Uden nikotin (eller 0 mg)
• 3 mg (meget let)
• 6 mg (let)
• 9 mg (let normal)
• 12 mg (normal)
• 15 mg (stærk normal)
• 18 mg (stærk)

Er du i tvivl om hvilken styrke du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os så vi kan hjælpe og vejlede dig med det helt rigtige valg. En god tommelfingerregel er hvis du er helt nybegynder er det mest fornuftigt at holde sig til den lidt lettere mængde nikotin.

Kom godt i gang med billig e juice her hos Gosmoke.dk

Hos Gosmoke.dk har vi høj kvalitets e væsker til en virkelig god pris. Hos os finder du en masse billige e juicer som har lækre smage og giver dig den bedst mulige oplevelse af din e cigaret. Vi ved det kan være svært at vælge og finde ud af hvilken smagsvariant der kan være den bedste for dig. Derfor råder vi dig til at tage kontakt til os hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer omkring vores e væske sortiment. Vi har igennem 7 år handlet og afprøvet et utal af forskellige e væsker og har derfor en rigtig god erfaring med at vejlede vores kunder. Vi har priser helt ned til 29,- for en e juice som stadig har høj kvalitet og en lækker smag. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge din næste e væske.