Coils/Brændere

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser alle 9 resultater

Hos Gosmoke har vi de bedste coils

Selvom coil’en faktisk er den mindste del af din e cigaret, er det faktisk noget af det vigtigste for at du får en god oplevelse. Tænk altid over hvilken coil du vælger til din e cigaret (din model). Det er faktisk ret tit at de ikke passer sammen hvis du bruger forskellige modeller og brands. Hvis du ikke er helt sikker på hvad der passer sammen så hjælper vi gerne og guider dig igennem det hele fra køb af coil eller brænder til hvordan du monterer den korrekt. Der findes dog en god huskeregel; jo lavere ohm som din coil har = generelt set mere damp. Den korrekte brænder til din e cigaret giver dig en bedre oplevelse med din e cigaret. Hvis du står og skal købe din første e cigaret, så kan du tjekke vores e cigaret startpakker ud, hvor der også medfølger coils.

Hvordan virker din coil sammen med din e cigaret?

Ved første øjekast kan det godt virke lidt uoverskueligt hvilke komponenter der spiller sammen i din e cigaret. Din coil kan du også kalde en varmetråd og det er denne som opvarmer dine e væsker og derved ”laves der damp”. Derfor er det også ekstra vigtigt at din coil og din e cigaret passer godt sammen for at du som forbruger får den bedst mulige oplevelse ud af din e cigaret og dine e væsker. Din brænder til din e cigaret kan gøre udslaget ift. om du får en rigtig dejlig og behagelig oplevelse eller om du bliver skuffet over smagen og dampene. Derfor er det også vigtigt at du er opmærksom på om du bruger tfv12 coil, tfv8 coil sammensat med din e cigaret.

Spørg os om råd og vejledning til dine coils

Hos Gosmoke.dk gør vi meget ud af at alle har mulighed for at stille de spørgsmål de skulle have eller hvis du har bekymringer så hjælper vi dig gerne med at få ro i sindet Ligegyldigt om du er erfaren e cigaret bruger eller om det skulle være første gang du tænker på at købe en, så er vi klar til at hjælpe dig. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i en af vores fysiske butikker, så ring gerne til os eller send os en e-mail. Vi har eksisteret i mere end 7 år og har en masse erfaring fra alle de spørgsmål der er blevet stillet igennem årene. Foruden dette, så guider og vejleder vi også hvis du har spørgsmål til hvilke e cigaretter og e væsker som passer rigtig fint sammen. Eller hvilke mods der er gode til dit behov. Alle har forskellige behov og det kan godt være lidt en jungle at finde rundt i. Sidst, men ikke mindst, så hjælper vi dig også med at finde den rette coil til din e cigaret.

Coils og deres betydning for dig som forbruger

Der findes mange forskellige slags coils; De helt færdige coils (plug and play), semi-selvbyg eller selvbyg (RBA). Hos Gosmoke.dk vil vi meget gerne svare på dine spørgsmål hvis du skulle have nogen helt specifikke. Dog er det vigtigste for dig som forbruger at vide at coil’en er en vigtig del af din e cigaret. Den skal være af høj kvalitet ligesom din e cigaret. Derfor har vi også valgt at holde vores kvalitet høj, samtidig med du finder markedets bedste priser på din brænder til din e cigaret.