Batterier til din e cigaret

Nye regler om salg af e-cigaretter


Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Viser alle 11 resultater

Mange muligheder indenfor batterier

Når du skal vælge dit batteri til din e cigaret har du en masse forskellige muligheder, og en masse forskellige brands, lige som du kender det for mods. Her hos Gosmoke.dk har vi valgt at lægge fokus på de bedste batterier til en skarp pris. Vi har derfor også valgt at holde vores sortiment meget specifikt og kun valgt batterier som er af højeste kvalitet. Du finder os blandt andet mærker såsom eGo batterier, Vision Spinner, Samsung, LG og Sony batterier. Du finder selvfølgelig også forskellige designs og farver ift. dit batteri.

Batteri kapacitet kan variere meget

Husk, hvis du vælger et relativt lille batteri skal du oplade oftere, hvilket kan være irriterende på længere sigt. Derfor, vælger du et batteri med en større kapacitet (mAh), jo færre gange skal du oplade. Du skal også tage højde for hvilket batteri du vælger hvis du har en sub-ohm tank, da det stiller endnu højere krav til hvilket batteri du har i din e cigaret. For nogen kan det godt virke lidt forvirrende og svært at forholde sig til, og derfor råder vi også at du tager kontakt til os og får svar på de spørgsmål eller bekymringer som du eventuelt skulle have. Vi har flere kunder som har haft et ønske om at vide mere om de tekniske specifikationer bag vores batterier, hvilket vi selvfølgelig er mere end behjælpelige med at svare på.

Batterier og deres udvikling

Igennem de senere år har udviklingen af batterier til e cigaretter virkelig taget fart. I dag er det de elektroniske batterier som er de mest populære (og også dem vi sælger i vores webshop). De lidt mere avancerede batterier kan have en indikator hvor du kan se hvor meget strøm der er tilbage på dit batteri. Elektroniske batterier har samtidig en masse sikkerhedsfunktioner indbygget i sig, hvilket gør at du som forbruger ikke skal tænke over om du ved en fejl kommer til at tænde din e cigaret. I Vores sortiment af batterier har alle de sikkerhedsfunktioner du som forbruger måtte ønske. Der er selvfølgelig også beskyttelse mod kortslutning af batteriet. Du kan læse mere specifikt om hvert enkelt batteri vores batteri sektion af webshoppen.

Husk at få stillet dine spørgsmål angående batterier

Som kort nævnt ovenfor så kan det virke lidt uoverskueligt at finde ud af hvilke batterier man skal købe. Der er en masse tekniske specifikationer vedr. batterier. Vi har valgt ikke at komme med længere forklaring omkring vores batterier, men i stedet for opfordrer dig til at tage kontakt til os og få svar på de konkrete spørgsmål du måtte have. Vi hjælper også gerne med information omkring områder såsom batterikapacitet og ydelse, batterier til mods, tekniske specifikationer og selvfølgelig hvilke batterier der passer bedst til din favorit e cigaret. Sikkerhed fremfor alt. Vi har her hos Gosmoke.dk samlet vores top 5 råd om batterier til e cigaretter som du kan læse mere om nedenfor:

Brug altid ekstern lader til dit batteri
Grunden til dette er at selvom de fleste mods i dag kan oplade batterier. Så slider dette utroligt meget på ens udstyr. Derfor anbefaler vi altid at man bruger en ekstern lader til opladning af ens batterier.

Opbevar dine batterier i forsvarelige beholder
Du skal altid opbevare dine batterier forsvarligt. Således de ikke aktivere sig selv. Typisk ville man have disse i lommen sammen med anden former for metal. Dette kan medføre at de bliver overbelastet og øger derfor risikoen for skade på ens omgivelser. De penge du investere i beholdere er virkelig givet godt ud.

Brug aldrig batterier hvor der er hul i pakningen
Skulle der være gået hul på indpakningen af ens batteri, er det en god ide at skifte disse ud. Idet der er mulighed for en kortslutning. Dette kan medfølge at ens udstyr går i stykker. Og være er at der kan ske overbelastning af ens batteri.

Brug altid de samme batterier sammen
Bruger man et mod hvor der er plads til 2 batterier i. Så er det utroligt vigtigt at, disse batterier altid er af samme mærke/type. Grunden til dette er at, disse batterier skal arbejde sammen. Hvilket betyder at de gerne skulle kunne yde det samme. Når man så har haft sine batterier i sådan et mod. Er disse batterier ”gift” Det betyder at de altid skal bruges og lades sammen. Og skulle man skille dem af, vil de aldrig kunne bruges i et mods med 2 batterier igen pga. forskellig slidtages på dem.

Køb altid batterier af høj kvalitet
Der findes rigtige mange forskellige modeller af batterier på marked. Men ikke alle typer batterier kan bruges. Også selvom de hedder fx 18650. Dette er blot modellen på batteritypen. Og der er lavet rigtige mange billige der ikke kan bruges til ens mod pga. de ikke yder nok. Og derfor risiko for overbelastning af disse. I vores webshop har vi valgt kun at sælge batterier af den højeste kvalitet.