E cigaret

Køb din e cigaret hos Gosmoke. Uanset om du er ny eller gammel damper, har vi en god e cigaret, som passer til dig. Her på siden ser du en oversigt over vores elektroniske cigaretter. Er du ny til e cigaretter, anbefaler vi du begynder med et startsæt.

Om E cigaretten

E cigaretter, har ramt overskrifterne over hele verden, og især her i Danmark, som et sundere alternativ til de skadelige cigaretter. Tobak baserede cigaretter indeholder over 4.000 skadelige kemikalier, 51 af dem er kræftfremkaldende.

Med en e cigaret er det eneste kemikalie du inhalerer nikotin, så du befrier dine smagsløg fra kulilte og tjære, og oplever en sundere og mere smagfuld rygeoplevelse, da der er mange e-væske (også kendt som e juice) varianter du kan vælge i blandt. Varianterne af E Juice, med nikotin eller uden, er uendelige og kan spænde fra tobaksaromaer til frugtsmag og alt der imellem.

Hvad er en E cigaret?

En elektronisk cigaret er en lille batteridrevet enhed, der bruger fordampning til at levere nikotin til brugeren, i modsætning til de traditionelle metoder for afbrænding tobak. Fordampnings metoden bevarer udseendet og fornemmelsen af en tobak cigaret, men undgår en masse af de negative aspekter forbundet med tobaksrygning.

Dampen som produceres af en el cigaret minder meget om rigtig røg, og samtidig er den helt lugtfri, så brugeren og deres omgivelser vil aldrig blive generet af cigaretrøg. Ikke kun det, men da dampen først og fremmest er et produkt af en vandbaseret væske og ikke betragtes røg på nogen måde, er du i stand til at bruge din e cig overalt, selv på steder, hvor rygning er blevet forbudt. Den elektroniske cigaret damp er ikke passiv rygning og er typisk ikke generende for andre. Og da der ikke er tale om afbrænding, producerer el cigaretten ikke kulilte, tjære eller toksiner, som tobak cigaretter gør.

Kendisser som er set bruge E cigaret

Den stigende popularitet af elektroniske cigaretter har gjort at mange berømtheder og sportsstjerner, har droppet traditionelle cigaretter og i stedet gået over til elektriske cigaretter. Den danske skuespiller Thomas Bo Larsen, Oscar vindende skuespiller Leonardo Di Caprio, Oscar-vinderen Johnny Depp og pop superstjernen Britney Spears er alle blevet spottet med en e cigaret.